Home » LIDMAATSCHAP

LIDMAATSCHAP

Bent u mkb-accountant? Word dan lid van Novak en profiteer van de vele voordelen. Novak biedt u een kantoorlidmaatschap en een persoonlijk lidmaatschap. 

Kantoorlidmaatschap

Sluit u een kantoorlidmaatschap af? Dan kunt u direct gebruik maken van het gehele aanbod van producten en diensten voor uw accountantskantoor (stichting Novak). Bovendien profiteert u van vele collectieve prijsafspraken die Novak heeft met leveranciers op het gebied van automatisering, verzekeringen, pensioenen, vaktechnische bijeenkomsten en cursussen (inclusief 10% korting op Novak Opleidingen en het mkb-aanbod van NBA Opleidingen).

Daarnaast heeft u toegang tot Novak DIRECT, de servicedesk voor al uw vragen over vaktechniek, ondernemerschap en kantoorondersteuning. We geven antwoord op vragen over diverse thema’s zoals accountancy (assurance/non-assurance), fiscaliteiten, HRM, het Novak Kwaliteitssysteem en nog veel meer.

Onderdeel van het lidmaatschap is ook een gratis abonnement (voor drie maanden) op Novak-Journaal, de fiscale nieuwsbrief van Fiscanet, en (de nieuwsbrief van) CAOnet. U ontvangt ook het kwartaalblad Accountantsmagazine.

Het kantoorlidmaatschap bedraagt € 250 (exclusief btw) per kalenderjaar. Bij een kantoor moet minimaal één accountant (AA of RA) werken voordat het kantoor lid kan worden. Kantoren betalen een eenmalige toetredingsbijdrage van € 250 (exclusief btw).

Voor kantoren die zich na 1 oktober aanmelden voor het Novak-lidmaatschap van het lopende kalenderjaar, bedraagt de contributie tot het einde van het jaar niet de volledige € 250 maar slechts € 150 exclusief btw. Tevens komt de eenmalige toetredingsbijdrage van € 250 (exclusief btw) te vervallen.

Kantoorlidmaatschap + modellenbank
Het kantoorlidmaatschap is ook uit te breiden met de modellenbank. De modellenbank bevat een rijk scala aan modellen, voorbeeldbrieven, werkprogramma’s e.d. en wordt digitaal ontsloten. De kosten voor het kantoorlidmaatschap en de modellenbank zijn € 400 (exclusief btw) per kalenderjaar. Lees hier welke modellen er in de modellenbank zitten.

Word nu lid!

Persoonlijk lidmaatschap

Sluit u een persoonlijk lidmaatschap af? Dan worden uw belangen als mkb-accountant door Novak behartigd (vereniging Novak).

Als persoonlijk lid van de vereniging Novak krijgt u:

  • stemrecht en dus inspraak tijdens de algemene ledenvergadering van Novak;
  • de mogelijkheid om mee te praten over onderwerpen op het gebied van regel­geving, kwaliteit, toetsing, onderwijs, ondernemerschap en imago, en positionering van de mkb-accountant in een werkgroep;
  • 6 PE-uren door deel te nemen aan de Dag van de mkb-accountant (geen extra kosten);
  • gratis het Accountantsmagazine en de wekelijkse (digitale) nieuwsbrief van Novak;
  • 10 procent korting op cursussen van NBA Opleidingen.

Het persoonlijk lidmaatschap bedraagt € 250 (exclusief btw) per kalenderjaar. Om lid te kunnen worden, moet u een mkb-accountant zijn: een accountant-administratieconsulent of een registeraccountant. U moet dus zijn ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Collega-lidmaatschap
Is uw collega-accountant al lid van de vereniging Novak, dan profiteert u van € 150 korting en betaalt u dus slechts € 100 per jaar (exclusief btw).

Aspirant-lidmaatschap
Bent u student en vooralsnog geen AA of RA, dan kunt u zich aanmelden als aspirant-lid van de vereniging Novak.

Word nu lid!

Heeft u vragen over het Novak-lidmaatschap neem dan contact met ons op via T 070-3524002 of E novak@novak.nl.


 OVERZICHT NOVAK-LIDMAATSCHAP

KantoorlidmaatschapPersoonlijk lidmaatschap
Bijdrage € 250 per kalenderjaarBijdrage € 250 per kalenderjaar.
Heeft een collega-account die lid is, dan betaalt u slechts € 100 per kalenderjaar
10% korting op Novak Opleidingen en
het mkb-aanbod van NBA Opleidingen
10% korting op Novak Opleidingen en het mkb-aanbod van NBA Opleidingen
Accountantsmagazine en digitale nieuwsbriefAccountantsmagazine en digitale nieuwsbrief
Novak DIRECT: stel ons vragen via e-mail of telefoon
6 PE-uren door deelname aan Dag van de mkb-accountant
(geen extra kosten)
Voor € 150 per kalenderjaar extra op kantoorlidmaatschap van € 250 (totaal € 400) krijgt u ook de modellenbankstemrecht en inspraak tijdens de ALV van Novak
de mogelijkheid om mee te praten over regelgeving, kwaliteit, toetsing, onderwijs, ondernemerschap en imago, en positionering van de mkb-accountant in werkgroepen