Mededeling: Dag van de mkb-accountant 2021

Vol goede moed is de beroepsvereniging Novaa, in samenwerking met stichting Novak aan de slag gegaan om op 9 december 2021 voor de vierde keer de Dag van de mkb-accountant te organiseren. We keken er ontzettend naar uit om onze leden en mkb-accountants in Nederland in het zonnetje te zetten en samen een positieve start voor 2022 te maken.

Echter is gebleken dat het gegeven de onzekere situatie waarin wij ons momenteel begeven nog te vroeg is om een event zoals wij voor ogen hadden plaats te laten vinden. Wij betreuren de situatie, maar willen deze dag alleen doorgang geven als we dit ook kunnen doen zoals wij dit beogen.

De beroepsvereniging Novaa heeft daarom moeten besluiten dat er in 2021 geen Dag van de mkb-accountant plaatsvindt.

Wij hopen leden, maar eigenlijk alle mkb-accountants van Nederland fysiek te mogen ontvangen op de Dag van de mkb-accountant in 2022! Leden die zich al hebben aangemeld zullen voor hun deelname in 2022 tegen een gereduceerd tarief (50% korting) kunnen deelnemen aan de dag. Deelnemers die zich vóór 31 december aanmelden voor 2022 ontvangen 25% korting op de reguliere toegangsprijs.

Omdat wij niet nog een jaar willen wachten, nodigen wij u uit voor de Dag van de mkb-accountant op donderdag 9 juni 2022.

Op deze dag ontmoeten mkb-accountants en topsprekers elkaar tijdens een dagvullend programma dat in het teken staat van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek.

In de aankomende maanden zullen wij meer informatie over het programma en de locatie met u delen. Aanmelden kan hier.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor het vertrouwen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze te allen tijde stellen via novaa@novaa.nu of bellen met 070 – 74 00 130.

Met vriendelijke groet,
Marco Moling
Voorzitter beroepsvereniging Novaa

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.