Nieuwe Accountantsmagazine in teken van Dag van de mkb-accountant

De Dag van de mkb-accountant staat centraal in de aankomende editie van het Accountantsmagazine. Dit blad valt in week 48 bij u op de mat.

In deze editie gaan we op bezoek bij Richard Scheper, commercieel directeur van Visma, de hoofdsponsor van de Dag van de mkb-accountant.

Dagvoorzitter Richard Engelfriet legt in zijn column uit waarom een trotse mkb-accountant vooral niet zichzelf moet blijven. En ook Sylvester Schenk, directeur fiscale zaken bij het RB, geeft zijn visie op de mkb-accountant. Sylvester verzorgt ook dit jaar de deelsessie ‘Eindejaartips en fiscale actualiteiten’.

Auteur en columnist Japke-d. Bouma en emeritus hoogleraar Nederlandse Letterkunde Herman Pleij geven alvast een voorproefje van hun bijdragen op donderdag 13 december in MeetingDistrict in Nieuwegein.

U vindt ook het tweede manifest van de vereniging Novak in het Accountantsmagazine. De trots van de mkb-accountant staat daarin centraal.

Deze artikelen en nog veel meer vindt u in de decembereditie van het Accountantsmagazine. Alle edities die tot nu toe zijn verschenen vindt u op deze pagina.

Heeft zich nog niet ingeschreven voor de Dag van de mkb-accountant? Mis het niet en schrijf u nu nog in! Ga naar www.dagvandemkbaccountant.nl voor het volledige programma en het aanmeldformulier.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.