NIRPA Trendonderzoek Salarisprofessionals 2021

Graag willen wij u uitnodigen voor deelname aan het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2021. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals in Nederland worden alle salarismedewerkers en -adviseurs uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Het onderzoek is niet beperkt tot bij NIRPA geregistreerde Payroll Professionals.

Dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van Payroll Professional is geïnitieerd door het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA), een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Het onderzoek bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking. Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Ontwikkelingen binnen de functie van de salarisprofessional;
  • Ontwikkelingen binnen het vakgebied payroll;
  • Kennis en vaardigheden van de salarisprofessional;
  • Beloning en waardering van de salarisprofessional.

Daarnaast hebben de – in het kader van Covid-19 – ingevoerde regelingen impact op de werkdruk en complexiteit van de werkzaamheden. Het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2020 gaf al een beeld van de ervaringen hieromtrent voor de periode tot juli 2020. In deze 2021 versie kunnen we een vollediger beeld geven, aangezien een aantal nieuwe vragen zijn toegevoegd.

We nodigen u graag uit om uw bijdrage aan het onderzoek te leveren door het volgen van deze link.

https://research2evolve.datacoll.nl/xlxaxwxgjr?l=nl

Het Trendonderzoek staat open tot 1 juli 2021.

De onderzoeksresultaten worden in september gepubliceerd. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het aantal vragen is minder dan de vorige edities van het onderzoek. Deelname vergt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd.

De onderzoeksresultaten worden in september gepubliceerd. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het onderzoek wordt in opdracht van het NIRPA uitgevoerd door Performa en Berenschot.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.