Novak en PENTA slaan de handen ineen en maken financiële planning concreet en comfortabel

Op 3 juni jl. hebben Novak en PENTA een samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking is erop gericht om adviesdiensten rondom financiële planning aantrekkelijker te maken voor mkb-accountants en mkb-accountantskantoren. De reden hiervoor is dat veel mkb-accountants en belastingadvieskantoren starten met financiële planning, maar dit niet optimaal van de grond krijgen, terwijl klanten dat wel van hen verwachten. Dit bleek uit een onlangs door Novak gehouden enquête.

Het gestructureerde PENTA programma voorziet in trainingen, methodische, technische en kennisinhoudelijke ondersteuning, efficiënte planningssoftware en procesoptimalisatie. Daarvoor zijn drie concepten ontwikkeld: ZELF, SAMEN en DOOR.

“Klanten adviseren over financiële planning: hoe pak je dat aan? Klik hier om het artikel in Accountantsmagazine te lezen.”

Onmisbaar voor het welslagen van financiële planning binnen het mkb-accountantskantoor is de zogenaamde FP SuccesScan, waarbij het huidige niveau en het gewenste niveau o.b.v. de ambities in kaart worden gebracht.

Na het succes van het webinar jl. en het artikel in het Accountsmagazine hebben veel mkb-accountants interesse getoond in dit initiatief. Novak en PENTA zullen de komende maanden webinars, (vaktechnische) trainingen, bijeenkomsten en demo’s organiseren om de behoefte verder te ondersteunen.

Voor meer informatie over deze nieuwe Novak service kunt u terecht op onze website www.novak.nl/penta. U kunt ook meteen de FP SuccesScan aanvragen of contact opnemen met Anneke Janssen van PENTA via contact@pentaprogramma.nl of e-mail Guus Ham via g.ham@novak.nl.

Op de foto (v.l.n.r.): Guus Ham (directeur Novak), Thimo Rietveld MFP FFP (PENTA), Anneke Janssen CCXP MFP FFP (PENTA) en Ronald Sier MSc FFP (PENTA).

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.