Novak werkprogramma’s ADV nu beschikbaar in Visionplanner

Onder gebruikers van Visionplanner blijkt een groeiende behoefte te ontstaan aan checklists in het administratiedossier. Visionplanner wil dan ook graag voorzien in deze behoefte. Het is belangrijk om herkenbare en hoogwaardige content te kunnen aanbieden die ook actueel wordt gehouden; content die de gebruiker helpt om op efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig administratiedossier in Visionplanner te creëren. Bij Visionplanner is de Meimaand tot ‘Contentmaand’ uitgeroepen.

Vanaf mei biedt Visionplanner onder de standaard checklists het Werkprogramma tussentijds ADV en het Werkprogramma eindejaars ADV van Novak aan, vertrouwde content voor gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem.

Nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem?

Novak is met ruim 500 gebruikers van haar Kwaliteitssysteem een grote contentleverancier voor mkb-accountantskantoren. Het redactieteam van Novak zorgt ervoor dat u met het Novak Kwaliteitssysteem werkt volgens actuele wet- en regelgeving. Het Novak Kwaliteitssysteem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat u alleen die modules gebruikt die voor u van toepassing zijn. Een compleet online kwaliteitssysteem, bestaande uit instructies en modellen die naadloos op elkaar aansluiten en dat geschikt is voor zowel kleine accountantskantoren (die vallen onder het verlicht regime NVKS) als grotere accountantskantoren. Op zowel kantoor- als opdrachtniveau voorziet het Novak Kwaliteitssysteem in zaken als de NVKS, VGBA, NV NOCLAR, AVG, Wwft en de diverse opdrachtstandaarden zoals 4410 voor samenstellingsopdrachten. Daarnaast zijn modules beschikbaar voor beoordelingsopdrachten, (wettelijke/vrijwillige) controleopdrachten, fiscale opdrachten en HRM.

Wilt u gratis kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, vraag dan een gratis online demo aan. 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.