Onderzoek: digitalisering en automatisering van mkb-accountantskantoren

Hoe digitaal is uw kantoor?

Nauwkeurigheid, foutloos werken en verantwoordelijkheid zijn constanten die de accountant telkens weer uitdagen. IT wordt daarbij steeds belangrijker.

De Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Utrecht voeren samen een onderzoek uit naar de huidige status van digitalisering en automatisering van de accountantskantoren met mkb-klanten. Novak werkt hier graag aan mee, om zo een beter beeld te krijgen van het gebruik van IT in het werkveld.

Daarnaast geeft het invullen van deze enquête u als respondent inzicht in uw gebruik van IT: u krijgt de resultaten van deze enquête retour, waarbij u uw kantoor kunt vergelijken met de branche. Er wordt zichtbaar waar u de IT van uw kantoor verder kunt optimaliseren. De praktische tips kunt u vervolgens gebruiken om digitalisering en automatisering efficiënter in te zetten.

Via de enquête krijgen hogescholen eveneens meer inzicht hoe zij de accountantsopleidingen op Hbo-niveau beter kunnen inrichten. Met uw deelname helpt u de opleidingen ook om goed opgeleid talent aan het werkveld af te leveren.

Werkt u bij een accountantskantoor met mkb-klanten? Dan kunt u meedoen aan dit onderzoek.

Het invullen vraagt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd. Wij gaan vertrouwelijk om met uw antwoorden. Bij vragen kunt u mailen naar digitaleaccountant@hva.nl.

Klik hier om deel te nemen.

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1Ht2Zy5welrkjfn

Of scan de QR-code met uw mobiele telefoon of tablet:

 

 

 

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw hulp.

Met vriendelijke groet,

namens het onderzoeksteam van de Hogescholen van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht,

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.