Samenwerking met AccountancyWorld

Novak is sinds 2017 officieel partner van AccountancyWorld. Zo bieden wij, als kennispartner, regelmatig content aan de accountancy-website.

Accountancyworld, sinds 2016 actief in de markt van accountancy-websites, biedt dagelijks nieuws, evenementen en vacatures van organisaties actief in de accountancy. Guus Ham (Novak) en Niels van Ham (AccountancyWorld) tekende in 2017 een samenwerkingsovereenkomst.

“AccountancyWorld is voor Novak interessant vanwege het bereik”, vertelt Guus Ham. “Maandelijks heeft AccountancyWorld 15.000 unieke bezoekers. Van de doelgroep van AccountancyWorld is 80 procent ook relevant eindgebruiker. Content die wij laten plaatsen op AccountancyWorld komt dus terecht bij degenen voor wie die content bedoeld is: de mkb-accountant. Dat onze boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt is voor Novak natuurlijk uitermate belangrijk.”

Niels van Ham licht toe waarom AccountancyWorld in zee gaat met Novak. “Alles valt en staat bij kennis”, aldus Van Ham. “Novak is een partij die op het gebied van de mkb-accountancy onderscheidende – en niet onbelangrijk –  vooral ook actuele kennis heeft. Dat is voor AccountancyWorld interessant. Wij zoeken strategische partners waar wij een langdurige samenwerking mee kunnen aangaan. Novak is zo’n partner.”

www.accountancyworld.nl

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.