Benchmarkmiddag op maandag 15 november

Novak organiseert in samenwerking met ABN AMRO en Full Finance Consultants het ‘Benchmarkonderzoek salaris- en kantoorontwikkelingen’. Het onderzoek richt zich op de kantoor- en salarisontwikkelingen en verwachtingen binnen het administratie- en accountantskantoor.

Op maandag 15 november a.s. organiseren wij gezamenlijk de Benchmarkmiddag in Amsterdam. Het thema van deze middag is: ‘personeel’. Zoals gebruikelijk hebben we diverse sprekers geselecteerd die hun visie willen delen: een adviseur, een ervaringsdeskundige uit de accountancy en een ervaringsdeskundige van buiten de accountancy.

De sprekers zijn:

  • Tonny Dirkx, consultant bij Full Finance. Zij gaat in op actuele arbeidsmarktontwikkelingen en generatieverschillen. Ze legt uit wat dit betekent en heeft praktische tips voor werving, selectie, behoud en opleiding van medewerkers, zodat u weet wat u kunt doen om de eventuele personeelsschaarste in uw kantoor aan te pakken.
  • Joost Ekkelboom, Algemeen Directeur CaseWare Nederland. Joost gaat in op hoe CaseWare thuiswerkmogelijkheden faciliteert, hoe mensen te werven en te behouden.
  • Maarten van Duijn is partner bij Actan, een accountantskantoor uit Hoofddorp en Alkmaar. Hij deelt de aanpak van Actan om personeel te krijgen, te behouden en op te leiden.
  • Han Mesters, Sectorbanker ABN AMRO, gaat in op het HR-beleid van ABN AMRO en de noodzaak van HR-beleid voor zakelijke dienstverleners.
  • Guus Ham, Directeur Novak, presenteert enkele benchmarkresultaten.

De dagvoorzitter is Guus Ham, directeur Novak.

Waar: Hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam.

Wanneer: Tijd: 15:00 – 18:00 uur (na afloop een borrel)
Inloop vanaf: 14:30 uur

Kosten: € 125 excl. btw. Vrije toegang voor deelnemers aan het Benchmarkonderzoek. Geen parkeerkosten.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Aanmelding: Stuur een e-mail o.v.v. uw naam, voorletters, titulatuur en de naam van de organisatie waar u werkzaam bent naar secretariaat@fullfinance.nl.

Wanneer: Maandag 15 november

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.