Save the date: benchmarkmiddag op maandag 15 november

Novak organiseert in samenwerking met Rabobank en Full Finance Consultants het ‘Benchmarkonderzoek salaris- en kantoorontwikkelingen’. Het onderzoek richt zich op de kantoor- en salarisontwikkelingen en verwachtingen binnen het administratie- en accountantskantoor. Alle accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren met minimaal vijf tot maximaal honderd fte’s kunnen hieraan deelnemen. Eerder hebben wij u uitgenodigd om hieraan deel te nemen, dit kan nog tot 1 oktober 2021.

Op maandag 15 november a.s. zal de Benchmarkmiddag naar aanleiding van dit onderzoek plaatsvinden in Utrecht. Het thema van deze middag is: ‘personeel’. Zoals gebruikelijk hebben we diverse sprekers geselecteerd die hun visie willen delen: een adviseur, een ervaringsdeskundige uit de accountancy en een ervaringsdeskundige van buiten de accountancy.

De sprekers zijn:

  • Tonny Dirkx, consultant bij Full Finance. Zij gaat in op actuele arbeidsmarktontwikkelingen en generatieverschillen. Ze legt uit wat dit betekent en heeft praktische tips voor werving, selectie, behoud en opleiding van medewerkers, zodat u weet wat u kunt doen om de eventuele personeelsschaarste in uw kantoor aan te pakken.
  • Joost Ekkelboom, Algemeen Directeur CaseWare Nederland. Joost gaat in op hoe CaseWare thuiswerkmogelijkheden faciliteert, hoe mensen te werven en te behouden.
  • Maarten van Duijn is partner bij Actan, een accountantskantoor uit Hoofddorp en Alkmaar. Hij deelt de aanpak van Actan om personeel te krijgen, te behouden en op te leiden.
  • Marco van Beek, Sectorspecialist Zakelijke Dienstverlening Rabobank, geeft zijn visie op de sector en presenteert enkele benchmarkresultaten.
  • Jessica van Wingerden, Directeur HR Retail NL, Rabobank. Zij gaat in op het HR-beleid van Rabobank. Aan de orde komen onderwerpen als inclusie en diversiteit, werven en behouden van personeel en trends en ontwikkelingen op het gebied van HR.

De dagvoorzitter is Guus Ham, directeur Novak.

Waar: Hoofdkantoor Rabobank, Auditorium, Croeselaan 18 te Utrecht, parkeren kan in de parkeergarage van Rabobank.

Wanneer: Maandag 15 november

Tijd: 15:00 – 18:00 uur (na afloop een borrel)

Kosten: € 125 excl. btw. Vrije toegang voor deelnemers aan het Benchmarkonderzoek. Geen parkeerkosten.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Aanmelding: Stuur een e-mail o.v.v. uw naam, voorletters, titulatuur en de naam van de organisatie waar u werkzaam bent naar secretariaat@fullfinance.nl.Voor deelname aan het onderzoek, zie deze link.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.