Tussentijdse update Novak Kwaliteitssysteem – Engelse modellen

Vanaf heden is een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem. In de afgelopen periode heeft de redactie van het Novak Kwaliteitssysteem diverse vragen gekregen met betrekking tot de opname van een aantal Engelse HRA-modellen. Een viertal modellen is vanaf heden in het Engels in de modellenbibliotheek behorende bij uw Novak Kwaliteitssysteem beschikbaar. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
De volgende Engelse modellen zijn vanaf heden beschikbaar in de modellenbibliotheek (sectie ‘Ondersteunende modellen’, subsectie ‘Voorbeeldteksten brieven (HRA)’):

  • 1.1 Voorbeeld van een uitgebreide opdrachtbevestiging (Standaard 210, par. 6 t/m 12) – Engels;
  • 1.4.1 Voorbeeld opdrachtbevestiging samenstellingsopdracht Standaard 4410 – Engels;
  • 2.1 Voorbeeld schriftelijke bevestiging bij de jaarrekening (controleopdracht) – Engels
  • 2.3 Voorbeeld schriftelijke bevestiging bij de jaarrekening (samenstellingsopdracht) – Engels

Engelse verklaringen zijn niet opgenomen in de modellenbibliotheek aangezien deze gegenereerd kunnen worden via de verklaringengenerator zoals hier beschikbaar op de website van de NBA.

*Afhankelijk van uw abonnement op het Novak Kwaliteitssysteem

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.