Home » Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware

Categorie:

  • Relatiebeheer
  • Administratieverwerking
  • Rapportage & dashboarding
  • Portal & Uitvragende partijen,
  • IT Diensten Hosting en techniek

Onze dienstverlening

Om de dienstverlening bij accountantskantoren te ondersteunen, focust Unit4 Bedrijfssoftware zich op het ontwikkelen van software die als een extra digitale collega ingezet kan worden van het accountantskantoor; software die werk uit handen neemt als het kan en ondersteunt bij de steeds complexer wordende werkzaamheden als het moet. Optimale flexibiliteit en schaalbaarheid behaal je met onze clouddiensten zoals:

  • Unit4 PSA Suite voor Accountancy,
  • Unit4 Fiscaal Gemak
    Unit4 Multivers Accounting
  • Unit4 Personeel en Salaris

Deze oplossingen integreren naadloos met elkaar en onze on-premise oplossingen op het gebied van financiële dienstverlening en Assurance, maar ook met software van andere partijen. Hierdoor krijg je slimme inzichten om jouw cliënten proactief te kunnen adviseren.

 

Slim boekhouden zonder bonnetjes

Jouw cliënten scannen hun bonnetjes eenvoudig in waardoor de gemaakte kosten binnen de boekhouding direct op de juiste grootboekrekening worden weggeschreven. Of jouw cliënten gebruiken dezelfde boekhoud tool zodat je direct inzicht hebt in hun financiële situatie. Het maakt niet uit hoe de werkwijze is, met Unit4 Multivers krijg je slimme ondersteuning om de terugkerende taken te automatiseren en jij je kunt focussen op toegevoegde waarde.

Digitale assistentie van je fiscale praktijk

Digitale assistentie is natuurlijk ook binnen je fiscale praktijk meer dan welkom. Dossierkennis is aanwezig bij jouzelf en al je collega’s, alleen moet je soms heel expliciet en snel ALLE dossiers kunnen lichten. Dan is het bijzonder handig als Unit4 Fiscaal Gemak je hierbij kan helpen. Dat geldt ook voor de communicatie met je cliënten. Het ‘vertalen’ van taaie fiscale en inhoudelijke informatie in leesbare en overzichtelijke dashboards, helpt om je verhaal goed over te brengen aan je cliënt waardoor je advies in vele gevallen beter wordt begrepen en daarmee als waardevol wordt ervaren.

Excelleer met de accountancydienstverlening aan je cliënten

Met de digitalisering van je werkprocessen en het centraal vastleggen van gegevens, helpt je digitale collega om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt vanaf één centrale plaats. Dit helpt je o.a. om de juiste mensen, het juiste werk te laten doen op het juiste moment. De cloudoplossing Unit4 PSA Suite voor Accountancy maakt dit allemaal mogelijk en geeft jou en je collega’s meer inzicht in de cliënten, opdrachten en declaraties.

Verhoog de toegevoegde waarde van je salarispraktijk

Goede salarisadministrateurs zijn steeds lastiger te vinden. En als je ze hebt gevonden, hoe zorg je er dan voor dat ze geen overbodige administratieve handelingen hoeven uit te voeren? Met de automatische salarisverwerking van Unit4 Personeel & Salaris in combinatie met het klantenportaal beschik je over een krachtige en flexibele omgeving waarmee je salarispraktijk echt waarde toevoegt voor je cliënten.

Hoe werk je als strategisch adviseur slim samen met je cliënten

Je cliënten zien de boekhouding als een noodzakelijk kwaad, maar willen wel graag snel beschikken over financieel inzicht en goed advies. Voor zowel jezelf als je cliënt is het verzamelen van brondocumenten een tijdrovende klus is en iedereen wil zo veel mogelijk dubbel werk voorkomen. Met slimme software kun je efficiënt met je cliënten samen te werken, waarbij je piekbelasting zoveel mogelijk voorkomt en genoeg tijd overhoudt om samen met je cliënten vooruit te kijken. Meer weten? Ons Customer Engagement Team legt het je graag uit!

Contact:

Unit4 Bedrijfssoftware
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht