Home » Unit4

Unit4

Hieronder leest u over de Unit4-pakketten die interessant kunnen zijn voor uw accountantskantoor.

Unit4 Relatiebeheer

Met Unit4 Relatiebeheer legt u per cliënt een schat aan informatie vast waarin u bijvoorbeeld snel een notitie, afspraak of e-mail kunt opzoeken, tot zelfs jaren terug. U kunt ook relaties tussen cliënten of banken en andere instanties gestructureerd vastleggen.
Met Unit4 Relatiebeheer bepaalt u zelf welke gegevens u wilt bewaren en op welke manier u dit wilt doen. U kunt naar eigen inzicht vrije velden of tabbladen toevoegen. Dankzij de uitvoerige cliënteninformatie en uitgebreide planningsmogelijkheden (van zeer globaal tot zeer gedetailleerd) vormt Unit4 Relatiebeheer de stevige basis voor alle andere applicaties binnen uw kantoorautomatisering.
Unit4 Relatiebeheer bevat de volgende onderdelen:

  • elektronisch dossier;
  • vrije velden en tabbladen;
  • informatie-ontsluiting;
  • relaties tussen relaties;
  • agenda, taken en mail;
  • integratie met Microsoft Office;
  • mailings.

Unit4 Fiscaal

Unit4 Fiscaal is onderdeel van de totaaloplossing van Unit4 Accountancy. De applicatie kent twee modules: IB en VPB.
Inkomstenbelasting (IB) is volledig geïntegreerd in het pakket. IB heeft een duidelijke opbouw volgens het (papieren) aangiftebiljet. Vanuit de verzamelstaat kunt u met één druk op de knop elke vraag oproepen. Op deze vraagschermen zijn vragen die op elkaar betrekking hebben heel handig bij elkaar geplaatst. Het te betalen of te ontvangen bedrag aan inkomstenbelasting is direct en continu zichtbaar. Na elke invoer, zelfs binnen een specificatie, wordt de aangifte razendsnel doorberekend.
Bij koppeling van aangiftes (partners) worden alle hiermee samenhangende zaken automatisch berekend, zelfs wanneer de beide partners niet het gehele jaar gehuwd waren. Ook wordt (indien van toepassing) een dubbele rente- en dividendvrijstelling berekend.
Het onderdeel voortgang met ingebouwde controles is geheel naar eigen inzicht in te stellen. Hierbij is het mogelijk bepaalde handelingen voor specifieke gebruikers af te schermen. Er is een directe koppeling tussen de aangifte en de middeling. Vanuit de aangifte kunt u de middeling oproepen, waarbij de gegevens uit de huidige aangifte automatisch overgenomen worden. IB kan gebruikt worden voor alle aangiftes vanaf 1998.
VPB is volledig geïntegreerd in het pakket. De structuur van het pakket VPB is bijna gelijk aan de structuur van het pakket IB. De werking van beide pakketten verschilt slechts daar waar het karakter van de belastingwetgeving verschilt.

Unit4 Personeel en salaris (online)

Als veeleisende salarisverwerker wilt u een pakket dat betrouwbaar en flexibel is, snelle en efficiënte invoer van gegevens biedt, u ondersteunt in uw dagelijkse werkzaamheden, klaar is voor de toekomst en volop profiteert van het gebruiksgemak en de integratiemogelijkheden van Microsoft Windows.
Unit4 Personeel en salaris (online) is een product van de beursgenoteerde onderneming Unit4 Agresso, en is onderdeel van een uiterst succesvolle serie Windows-producten die speciaal ontwikkeld is voor de veeleisende gebruiker. Unit4 Personeel en salaris (online) combineert de degelijkheid van een uitstekend salarispakket met de flexibiliteit die u nu en in de toekomst nodig heeft.
Unit4 Personeel en salaris (online) beschikt over de volgende additionele modules: Module Bouw, Module Personeelsinformatie, Module Urenverantwoording, Module Employee Benefits, Module Import, Module Collectieve Mutaties.

Unit4 Declaratie

Een efficiënte urenverantwoording en toerekening is voor accountantskantoren van zeer groot belang. Om er voor te zorgen dat u uw complete urenadministratie met minimale inspanning en maximale flexibiliteit up-to-date kunt houden, heeft Unit4 Accountancy Unit4 Declaratie voor u ontwikkeld. Unit4 Declaratie omvat de volgende functionaliteiten: budgettering/planning, urenverantwoording, en een declarering- en betalingsmogelijkheid.

Unit4 Audition Jaar- en Perioderapportage

Unit4 Audition combineert een kolommenbalans en een jaarrapportagemodule in één oplossing. Dit betekent dat alle wijzigingen in de kolommenbalans automatisch in de rapportage worden doorgevoerd. Hierdoor bespaart Unit4 Audition u veel tijd bij het maken van uw jaarrapportages. Tijd die u kunt gebruiken om te ondernemen.
Unit4 Audition is zeer gebruiksvriendelijk en is daardoor snel en gemakkelijk te leren. Dankzij de meegeleverde bibliotheek en voorbeeldmodellen kunt u direct aan de slag. Unit4 Audition bevat complete jaarrekeninghoofdstukken en alle deponeringsstukken voor de (geconsolideerde) B.V., eenmanszaak en VOF. U kunt de modellen zeer eenvoudig aanpassen of uitbreiden met uw eigen teksten. Het door u aangepaste model kan vervolgens dienen als modelrapport voor uw organisatie.

Contactgegevens


Unit4 Accountancy
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Postbus 5005
3502 JA Utrecht
Telefoonnummer: 088-2471777
E-mail: accountancy@unit4.com
Website: www.unit4.nl/accountancy