Update Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’

Vanaf heden is een update beschikbaar voor gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’.  Als gebruiker kunt u de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Vandaag (15 september 2021) zijn door de NBA de modellen voor de opdrachtbevestiging aanvraag tot vaststelling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) gepubliceerd. Deze opdrachtbrieven zijn gebaseerd op de Standaarden 4400N en 4416N zoals voorgeschreven in het van toepassing zijnde protocol. Deze modellen zijn vanaf heden beschikbaar in de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis (sectie Vaststelling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)’ en vervangen de eerder gepubliceerde modellen voor opdrachtbevestiging zoals door de redactie van het Novak Kwaliteitssysteem opgesteld.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.