Update Novak Kwaliteitssysteem: module ‘Samenstellingsopdrachten’ en de module ‘Beoordelingsopdrachten’

Vanaf heden is een aanvullende update beschikbaar voor de module ‘Samenstellingsopdrachten’ en de module ‘Beoordelingsopdrachten’ van het Novak Kwaliteitssysteem. Dit in verband met de onlangs gewijzigde groottecriteria. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor meer informatie over het ophalen van een update en hier voor het verwerken van de ontvangen wijzigingsvoorstellen.

Inhoud update
In het artikel ‘Opdrachtverandering’ (sectie ‘Opdrachtaanvaarding en -continuatie’) van zowel de module ‘Samenstellingsopdrachten’ als de module ‘Beoordelingsopdrachten’ zijn de groottecriteria aangepast. Tevens zijn in dit artikel koppelingen toegevoegd naar RJ-Uiting 2024-4 voor meer informatie over de overgangsregeling met vergelijkende cijfers 2022 en naar de website van de NBA waar de veel gestelde vragen en antwoorden over de gewijzigde groottecriteria te vinden zijn.

Nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben over deze update of de verwerking daarvan, dan kunt u een e-mail sturen naar redactie@novak.nl. Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (telefoonnummer 0341 – 700 256 of e-mail support.scienta@woodwing.com).

Met vriendelijke groeten,Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.