Home » Waarneming

Waarneming

Als accountant bent u verplicht om uw waarneming op een adequate wijze te regelen. U kunt een collega-kantoor hiervoor vragen of een waarnemingsovereenkomst sluiten met Novak. De waarnemer moet op de hoogte zijn van de procedures binnen het kantoor, moet het kwaliteitssysteem kennen en minstens een (digitaal) exemplaar hiervan in zijn bezit hebben.

Waarnemingsovereenkomst met Novak: toetsingsproof

Kiest u voor Novak, dan komt een accountant van Novak bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens plant hij minimaal eens per jaar een afspraak met u om de lopende zaken door te nemen en een update te krijgen van de procedures binnen uw kantoor. Daarnaast houdt Novak regelmatig contact met u als accountant en legt dit vast. Hierdoor ziet een toetser ook hoe u adequaat uw waarneming heeft geregeld en actief contact heeft met uw waarnemer. Voordeel voor u: de accountant van Novak heeft geen enkel commercieel belang bij uw kantoor en u kunt met een gerust hart de accountant een kijkje in uw keuken geven.

>> Bekijk de tarievenlijst

Heeft u vragen over waarneming?

Vul het onderstaande formulier in. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.