Profiteer nu van 60% korting op het Novak Kwaliteitssysteem

Om van nog meer voordeel te kunnen profiteren krijgt u bij afsluiting van het kantoorlidmaatschap PLUS, naast de bestaande 40% korting, nog eens 20% extra korting op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem.

Het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS is het meest complete én meest voordelige servicelidmaatschap voor het mkb-accountantskantoor. U heeft toegang tot de Novak DIRECT servicedesk voor al uw vaktechnische- en ondernemersvragen, korting op toetsingen, kwaliteitsbeoordelingen, opleidingen en kantoorgerelateerde diensten en producten. Daar bovenop geeft het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS toegang tot onze online modellenbank en kunt u tegen de scherpste tarieven onze Novak-adviseurs inschakelen.

Novak Kwaliteitssysteem
Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing zijn. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Het Novak Kwaliteitssysteem is een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau dat door een redactieteam up-to-date wordt gehouden.

Sluit nu af
Sluit nu uw kantoorlidmaatschap PLUS af en profiteer van maar liefst 60% korting op het Novak Kwaliteitssysteem. Heeft u al een Novak-kantoorlidmaatschap? Dan kunt u deze gemakkelijk omzetten in een PLUS-abonnement en direct profiteren van deze aanbieding.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.