Benchmark Accountancy weer gestart

Benchmarkmiddag ‘Voor 2019’

2019 staat alweer aan de deur te kloppen! Ook komend jaar zijn er voor de mkb-accountant weer de nodige zaken om op te pakken. Vandaar dat de benchmarkmiddag de focus legt op wat er voor 2019 gedaan moet worden. Natuurlijk mogen de Nadere voorschriften NOCLAR (Non-Compliance with Laws and Regulations) niet ontbreken, nieuwe wet- en regelgeving waarmee u aan de slag moet. Uiteraard worden op de benchmarkmiddag ook de resultaten van het onderzoek besproken en, niet geheel onbelangrijk, het salarisadvies voor 2019 toegelicht.

Twee sprekers gaan tijdens de benchmarkmiddag in op wat ondernemers van de accountant verwachten: onderzoeker Lex van Teeffelen van Hogeschool Utrecht en Han Dieperink van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). U kunt hetgeen zij betogen direct in uw kantoorstrategie verwerken en in 2019 uitvoeren.

Kortom, een mooie afsluiting van het jaar 2018!

Programma

14.30 uur: ontvangst met koffie/thee.
15.00 uur: opening en inleiding door dagvoorzitter Han Mesters, sectorbankier zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO.
15.20 uur: Carel Verdiesen behandelt NOCLAR. Wat komt er op u af en welke zaken dient u in uw praktijk in te regelen?
16.00 uur: Marcel Maassen, adviseur bij Full•Finance Consultants, bespreekt de resultaten uit het benchmarkonderzoek en de actuele ontwikkelingen binnen de accountancybranche.
16.35 uur: pauze
17.00 uur: Lex van Teeffelen, onderzoeker bij Hogeschool Utrecht, zoomt in op wat ondernemers verwachten van de accountant op het gebied van ondersteuning bij financieringen.
17.40 uur: Han Dieperink, algemeen directeur van het IMK, geeft zijn visie op de rol van de accountant in het mkb. Het instituut onderzoekt en ondersteunt het midden- en kleinbedrijf op de levensvatbaarheid van gemeenten bij diverse mkb-regelingen.
18.15 uur: afsluitende borrel.

NBA: 3 gecertificeerde PE-uren; RB: 2,5 PE-punt.

De kosten voor deelname bedragen per persoon € 175. Aan het benchmarkonderzoek deelnemende kantoren ontvangen een gratis toegangskaart.

Dinsdag 13 november: Rotterdam, locatie Stadion Feyenoord (Olympiazijde), Van Zandvlietplein 1.
Donderdag 15 november: Amsterdam, hoofdkantoor ABN AMRO,  Gustav Mahlerlaan 10 (Zuidas).

U ontvangt een bevestiging met routebeschrijving.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar m.beugel@fullfinance.nl met vermelding van de kantoorgegevens en de naam van de deelnemer(s), inclusief titulatuur. Vergeet niet uw locatiekeuze op te geven.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.