Broeders Accountants sluit zich aan bij het convenant horizontaal toezicht van Novak en de Belastingdienst

Broeders Accountants uit Breda heeft in samenwerking met Novak een Horizontaal Toezicht (HT)-convenant met de Belastingdienst getekend! Novak-lid Broeders Accountants is een jong en dynamisch accountants- en advieskantoor, dat gevestigd is in Breda. Broeders Accountants ondersteunt ondernemers op gebied van Accountancy, Fiscaliteit en Bedrijfsadvies’.  

‘’Wij zijn een sparringspartner voor ondernemers, met een sterke focus op MKB, vertelt directeur Remco Broeders, die namens Broeders Accountants het convenant tekende’’. De keuze van Broeders Accountants om zich aan te sluiten bij het convenant tussen de Belastingdienst en Novak was snel gemaakt. “Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met de Belastingdienst. Daarnaast zien wij dit convenant als een service naar onze klanten”.

Heeft uw accountantskantoor ook belangstelling voor horizontaal toezicht? Stuur dan een e-mail naar g.ham@novak.nl.

Novak heeft een convenant horizontaal toezicht (HT) met de Belastingdienst. Mkb-accountantskantoren die aangesloten zijn bij Novak kunnen aan het convenant deelnemen. Dit biedt u een kwaliteitsraamwerk, bestaande uit een vaktechnisch bureau, een verplichte PE-cursus, een acceptatieprocedure voor accountantskantoren en een toetsingskader.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.