De verbinding met collega’s tijdens het thuiswerken middels het Novak Kwaliteitssysteem

Gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem hebben de beschikking over een kwaliteitssysteem in de cloud. Extra handig in een tijd waarin we zoveel mogelijk thuis moeten werken. Even inloggen in de cloud-omgeving en instructies en modellen zijn beschikbaar. Dit vanaf elke locatie en met elk apparaat.

Maar wist u dat steeds meer accountantskantoren de digitale cloud-omgeving Scienta waarin het Novak Kwaliteitssysteem is opgenomen, tevens inzetten als intranet?

Verbind collega’s, deel het laatste interne nieuws en communiceer belangrijke informatie op een toegankelijke manier. Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van verjaardagen, het delen van belangrijke (kantoor)informatie, deadlines, het beschikbaar stellen van notulen en handleidingen, belangrijke ‘weetjes’ die normaal worden gedeeld bij de koffieautomaat? Het kan allemaal.

Dit kunt u direct raadplegen vanuit de cloud-oplossing. Zo draagt ook het Novak Kwaliteitssysteem bij aan de verbinding met collega’s in een tijd waarin we zoveel mogelijk thuiswerken.

Klik hier voor meer informatie over het Novak Kwaliteitssysteem. Voor meer informatie over de aanvullende functionaliteiten van Scienta, de cloud-oplossing waarin het Novak Kwaliteitssysteem is opgenomen, klik hier.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.