e-Boekhouden veelzijdig boekhoudprogramma

Uit onderzoek van Appwiki blijkt dat e-Boekhouden het beste boekhoudprogramma heeft van 2022. Veel ondernemers waren op zoek naar een goed boekhoudprorgramma, maar welk boekhoudprogramma het beste was, bleef voor veel van hen een vraag. Appwiki presenteert met trots de resultaten van het onderzoek.

Wat is e-Boekhouden?
e-Boekhouden is een veelzijdig boekhoudprogramma dat geschikt is voor allerlei soorten ondernemers. Heb je een eenmanszaak? Dan heb je de administratie binnen no-time geregeld, maar ook als je een vereniging hebt of een VOF is het boekhouden kinderlijk eenvoudig. Kom je er niet uit? Dan hebben de experts van e-Boekhouden een gratis cursus voor je klaargezet, zodat je precies weet waar jij op moet letten bij jouw boekhouding. Ook staat de klantenservice altijd klaar voor het beantwoorden van vragen.

Waarom E-boekhouden op nummer 1?
Bij Appwiki zeggen ze hier het volgende over: “Voor ZZP’ers, starters en ondernemers met een klein MKB-bedrijf met een basisboekhouding is e-Boekhouden.nl een goed basispakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het beschikt over alle moderne functionaliteiten die je als ondernemer met een basisboekhouding nodig hebt”.

Je krijgt bij e-Boekhouden allerlei handige functies die je ook bij andere boekhoudprorgramma’s krijgt, zoals het maken van offertes en het verzenden van facturen. Bij Appwiki heb je echter nog extra functies, zoals de urenregistratie en krijg je toegang tot een CRM. Hierin beheer je eenvoudig alle klanten. Ook als jouw bedrijf groter wordt, houd je zo eenvoudig het overzicht.

Introductieaanbieding
BIj Appwiki zij ze heel erg te spreken over introductieaanbieding van e-Boekhouden. Je kunt de software de eerste 15 maanden namelijk gratis gebruiken. Daarna betaal je maar 9,50 euro per maand voor het goedkoopste pakket. Kies je voor de boekhoudsoftware van e-Boekhouden? Dan weet je dus zeker dat het goed zit met jouw financiële administratie.

Ook is de kans groot dat je geld overhoudt voor andere bedrijfsactiviteiten, omdat je geen geld kwijt bent aan een boekhouder. Wordt jouw bedrijf groter en neem je veel extra mensen in dienst? Dan kun je uiteraard altijd nog een boekhouder of accountant inhuren.

Wilt u meer weten of e-Boekhouden? Klik hier. 

Deze advertentie wordt u mede mogelijk gemaakt door Appwiki!

 

Check de top 10 beste boekhoudsoftware!
Appwiki deed zeer uitgebreid onderzoek naar de top 10 beste boekhoudprogramma’s. Ben jij benieuwd welke boekhoudsoftware allemaal in de top 10 is opgenomen? Bekijk dan snel het onderzoek op de website van Appwiki. Je ziet dan precies waarom een boekhoudprogramma is opgenomen in de top 10.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.