Hernieuwde samenwerking Novak en Nationale-Nederlanden van start

 

 Guus Ham (directeur Novak) en Henk Blok (commercieel directeur Inkomen Collectief bij Nationale Nederlanden) ondertekenen de driejarige mantelovereenkomst

30 januari 2023

De hernieuwde mantelovereenkomst tussen Novak en Nationale-Nederlanden voor collectieve inkomensverzekeringen is deze maand ingegaan en loopt tot en met 2027. De vorige overeenkomst liep af op 31 december 2023. Gesprekken over verlenging zijn succesvol afgerond. Met Rino Boermans van verzekeringsadviseur AON als consultant. De hernieuwde samenwerking is niet alleen een bevestiging van een langdurige samenwerking, maar is ook een cruciale stap om de leden van Novak blijvend te voorzien van passende oplossingen voor ziekteverzuim en (langdurige) arbeidsongeschiktheid.

Verzuimverzekering
Met de verzuimverzekering zijn de leden verzekerd voor de kosten van loondoorbetaling bij ziekte. Door de gunstige ontwikkeling van de schadelast zijn in overleg de gemiddelde premies verlaagd per 1 januari 2024. De verlaging is afhankelijk van de verzuimklasse en kan per werkgever verschillen. Nationale-Nederlanden heeft ook de verzuimverzekering verbeterd. Met een (nog) sterkere focus op het verkorten en voorkomen van ziekteverzuim.

Gebruikmaken van het ledenvoordeel?
Neem contact op met je verzekeringsadviseur. Meer informatie over onze collectieve inkomensverzekeringen? Klik dan hier. 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.