Novak breidt opleidingsaanbod uit met Kriton als partner!

Dit jaar zijn Novak en Kriton samen gestart met een online PE-portfoliotool. Met de online PE-portfolio tool kunnen accountants en accountants alles doen dat nodig is voor de nieuwe PE-regeling. Van leerdoelen vastleggen tot monitoren van alle PE-portfolio’s tegen een vaste prijs van € 29,- per gebruiker*.  Tientallen accountants maken al succesvol gebruik van deze tool.

Novak versterkt de samenwerking met Kriton op het gebied van opleidingen, trainingen en support. Novak breidt hiermee haar aanbod nog meer uit waarbij leden kunnen profiteren van een aantrekkelijke korting.

Zoekt u een PE-training of cursus die perfect aansluit op uw praktijk? Onze gezamenlijke PE-trainingen zijn van hoge kwaliteit, praktijkgericht en uitstekend toepasbaar. Classroom, e-learning of blended. Fysiek bij elkaar met gepaste afstand of online via Zoom of MS Teams. Genoeg mogelijkheden!

Het leertraject bestaat uit drie onderdelen van in totaal 4 uur: een online classroomtraining, de e-learning continuïteit in het mkb en een intervisiebijeenkomst. Tijdens de intervisie deelt u een klantcasus met elkaar en reflecteert u op jouw eigen handelen. Dit vormt de basis voor de reflectie in uw PE-portfolio. Hiermee heeft u dus gelijk voldaan aan het verplichte thema Continuïteit voor 2021.

Het verplichte onderwerp Continuïteit in de samenstel- en adviespraktijk staat al in de agenda. In de aankomende periode zal ons aanbod verder worden uitgebreid.  Het actuele aanbod leest u op onze website https://www.novak.nl/opleidingen/. Wenst u direct meer informatie, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Novak via: 070 – 35 24 002 of novak@novak.nl

Novak-leden maken gebruik van een speciale kortingscode. Zo krijgt u als Novak-PLUS lid 15% korting met de code: Novak15 en als Novak-lid 10% korting met de code Novak 10.

Al onze opleidingen zijn ook inhouse te organiseren bij u op kantoor, neem hiervoor contact met ons op via n.dewaal@novak.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.