Novak en Kriton organiseren demobijeenkomsten PE-tool

Op 1 januari 2021 gaat de nieuwe PE-regeling in voor mkb-accountants. Geen 40 PE-punten meer, maar een persoonlijk PE-portfolio. Hierdoor gaat voor de individuele accountant het nodige veranderen. Om deze overgang in goede banen te leiden en accountants in de dagelijkse praktijk te ontzorgen, bieden Novak en Kriton samen een online PE-portfoliotool aan. De tool is opleidersonafhankelijk. Dus geen ‘gedwongen’ winkelnering, maar een tool waarbij maatwerk centraal staat.

Wilt u weten hoe u de nieuwe PE-portfoliotool kunt gebruiken? Novak en Kriton organiseren demobijeenkomsten op diverse data waarbij wij antwoord geven op uw vragen!

De volgende onderdelen komen aan de orde:

  • Hoe ziet de nieuwe PE-regeling eruit?
  • Wat betekent de nieuwe PE-regeling voor mij als accountant?
  • Wat betekent de nieuwe PE-regeling voor mijn kantoor?
  • Demonstratie van de PE-tool. Naast aandacht voor de technische omgeving staan we stil bij inventarisatie van uw werkzaamheden, het opstellen van leerdoelen, het kiezen van passende leeractiviteiten en de jaarlijkse evaluatie.
  • Introductie van de PE-coach waarbij Novak mkb-accountantskantoren kan ondersteunen bij het PE-portfolio en de PE-communicatie met de NBA.
  • Toelichting op het aanbod van Novak met betrekking tot de PE-tool.

 

De bijeenkomsten zijn inmiddels geweest. (update 25/3/3021)

Meer informatie kunt u vinden op  https://www.novak.nl/pe-mkb. Heeft u nu al vragen? Stuur dan een mail naar Guus Ham via g.ham@novak.nl.

Inschrijven kan via onderstaande formulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.