Novak gaat samenwerking aan met TIC Assurance

“Mkb-accountant moet complete dienstverlening aan zijn klant kunnen bieden”

 Novak ondersteunt mkb-accountants in de volle breedte. Het Novak kwaliteitssysteem is zo ingericht dat Novak het eenmanskantoor met uitsluitend samenstelopdrachten én de organisatie met meerdere controleopdrachten ondersteunt. “Wij vinden dat een mkb-accountant als hij daarvoor kiest het gehele spectrum van dienstverlening  aan moet kunnen bieden”, aldus Guus Ham, directeur Novak.

Wettelijke controles
Om kantoren die beschikken over een Wta-vergunning nog beter te kunnen helpen is Novak een samenwerking aangegaan met TIC Assurance. TIC Assurance beschikt over een Wta-vergunning en bestaat uit onafhankelijke specialisten die accountantskantoren behulpzaam kunnen zijn bij de uitvoering van een opdracht binnen het wettelijk controledomein.

Vrijwillige controles
Beschikt een kantoor niet over een Wta-vergunning maar worden er wel vrijwillige controleopdrachten of overige assuranceopdrachten uitgevoerd, dan kan Novak in samenwerking met TIC Assurance het kantoor ook van dienst zijn.

Novak is ervan overtuigd dat de samenwerking met TIC Assurance voordelen kan bieden. Accountantskantoren kunnen klanten een volwaardig dienstenpakket aan (blijven) bieden terwijl de kwaliteit en onafhankelijkheid gewaarborgd blijft.

Voor vragen over dit onderwerp of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Bouwe Algra AA, accountant bij Novak. Hij is één van de specialisten binnen TIC Assurance en tevens uw aanspreekpunt indien u geïnteresseerd bent in deze vorm van samenwerking.

U kunt Bouwe bereiken door een mail te sturen naar b.algra@novak.nl of te bellen naar 06 – 83 52 1654.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.