VOL! Uitnodiging voor de Wwft Roadshow op 27 september van 10:00-15:00 uur in Kerkdriel

Elke dag lezen we nieuwe berichten over verscherpte controles op naleving van de Wwft. Gezien de grote impact die de nieuwe Wwft op de accountant heeft, is Novak niet stil blijven zitten. Om de leden van Novak hulp te bieden bij het voldoen aan de nieuwe regels, heeft Novak een significante bijdrage geleverd aan de totstandkoming van Grub, dé compliance app waarmee accountants eenvoudig Wwft-compliant kunnen worden én blijven, ook bij toekomstige nieuwe richtlijnen.

Naast deze toepassing wil Novak haar leden, met behulp van Permanente Educatie Amsterdam, handvatten bieden om de richtlijnen binnen de Wwft makkelijk en snel eigen te maken. We bevelen daarom het seminar ‘Grub your way door de Wwft’ van harte aan.

In het seminar wordt ingegaan op deze vragen:

  • Welke voor accountants relevante maatschappelijke ontwikkelingen spelen er?
  • Wat zijn de huidige richtlijnen
  • Welke nieuwe richtlijnen komen eraan?
  • Wat zijn de risico’s, bedreigingen en zelfs strafrechtelijke implicaties als je niet actief werk maakt van de Wwft?
  • En natuurlijk Grub: dé manier waarop accountants Wwft-compliant kunnen worden én blijven?

De sprekers

Endymion Struijs (RA, openbaar accountant en oprichter van ENDYMION Amsterdam) over de belangrijkste Wwft-gerelateerde maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen daarvan op de accountantspraktijk.
Anke Feenstra (partner bij Hertoghs Advocaten, gespecialiseerd in fraudezaken) over de risico’s, bedreigingen en strafrechterlijke gevolgen van het niet actief naleven van de Wwft.

Christiaan Dappers (partner bij ComplianceWise) over Grub, de compliance app waarmee accountants voortaan eenvoudig Wwft-compliant worden en blijven.

 

Let op: Maximaal 30 plaatsen!

 

Vrijdag 27 sep is inmiddels vol, maar schrijf u in voor een van de volgende data!

Comments are closed.