Update Novak Kwaliteitssysteem in het kader van de coronacrisis

Vanaf heden is er een update voor uw Novak Kwaliteitssysteem beschikbaar in het kader van de coronacrisis. U kunt de update ophalen en daarna direct toepassen.

Per 1 september is het als intermediair mogelijk om voor cliënten een aanvraag in te dienen voor de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Om u als gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem zo goed mogelijk te ondersteunen, is met deze update een nieuwe instructie met bijbehorende opdrachtbevestiging beschikbaar die u kunt gebruiken indien u van cliënten het verzoek ontvangt om de TVL aan te vragen. De instructie gaat in op de voorwaarden van de regeling evenals de wijze waarop de regeling voor cliënten kan worden aangevraagd.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze aanvullende update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.  


Graag attenderen wij u op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.