Update Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’

Vanaf heden is een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Recent is een addendum verschenen voor het protocol met betrekking tot opdrachten in het kader van de verantwoording NOW 1 en NOW 2. Dit addendum is hier beschikbaar op de website van de Rijksoverheid.

In de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ zijn waar nodig reeds bestaande instructies en modellen voor zowel NOW 1 als NOW 2 aangepast zodat deze aansluiten op het addendum.

Daarnaast is inmiddels het protocol beschikbaar voor opdrachten in het kader van de verantwoording NOW 3 en NOW 4. Het protocol is hier beschikbaar op de website van de Rijksoverheid. Op basis van dit protocol zijn vanaf heden twee nieuwe secties met instructies en modellen beschikbaar in de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’:

  • Verantwoording NOW 3 en NOW 4 – Instructies;
  • Verantwoording NOW 3 en NOW 4 – Modellen.

Afhankelijk van uw abonnement op het Novak Kwaliteitssysteem zijn in bovengenoemde secties voor u instructies en modellen beschikbaar voor de uitvoering van opdrachten in het kader van de verantwoording NOW 3 en NOW 4 die gebaseerd zijn op Standaard 4400N, 4415N en/of 3900N. Eventuele modellen die vanuit de NBA de komende periode nog beschikbaar komen voor de uitvoering van deze opdrachten zullen zo nodig worden toegevoegd.

De modellen (waaronder checklists en werkprogramma’s) zoals hierboven beschreven, worden tevens aan de diverse softwareleveranciers ter beschikking gesteld. Dit met het verzoek om Novak-templates voor deze opdrachten te ontwikkelen op de wijze zoals deze ook voor de NOW 1 en NOW 2 verantwoording beschikbaar zijn.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Bent u nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem? 

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date met de najaarsactie van het Novak Kwaliteitssysteem.

Tot 40% korting op de aanschaf, gratis module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ en kans op een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem!

Wij attenderen op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.