Update Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’

Vanaf heden is een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
De instructies en modellen ten aanzien van de aanvraag voor de NOW en de TVL zijn geactualiseerd en geschikt gemaakt voor de aanvraag van de NOW vierde kwartaal 2021 (NOW 7) en de TVL vierde kwartaal 2021.

De NOW 7 is sinds 13 december jl. aan te vragen bij het UWV tot en met 31 januari 2022.

De TVL Q4 2021 is sinds 20 december jl. aan te vragen bij de RVO tot 28 januari 2022 17:00 uur.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

 

 

Bent u nog geen gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem? 

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date met de Najaarsactie van het Novak Kwaliteitssysteem.

Tot 40% korting op de aanschaf, gratis module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ en kans op een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem!

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.