Update Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’

Voor gebruikers van het Novak Kwaliteitssysteem is er een update beschikbaar voor de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Recent zijn een beperkt aantal wijzigingen bekend geworden in het kader van de aanvraag TVL Q4 2022:

  • Op 21 december liet het kabinet weten dat de omzetverliesgrens van de TVL eenmalig wordt verlaagd van 30% naar 20%. Hiervoor was wel akkoord nodig van de Europese Commissie (EC). Dat akkoord ligt er nu waardoor RVO ook alle (reeds ingediende) aanvragen voor TV Q4 2021 met een omzetverlies tussen de 20% en 30% kan gaan beoordelen.
  • De aanvraagtermijn is in verband met bovenstaande verlengd tot en met 11 februari 2022 17:00 uur.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.