Update Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’

Er is een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Deze update bevat de volgende uitbreidingen:

  • Instructies en modellen voor de verantwoording NOW 5 (tranche 7) en NOW 6 (tranche 8) komen met deze update beschikbaar. Het vaststellingsloket voor de NOW 5 is sinds 1 juni jl. geopend en sluit vooralsnog op 22 februari 2023. Het vaststellingsloket voor NOW 6 gaat open op 3 oktober 2022 en sluit vooralsnog op 2 juni 2023. Deze nieuwe instructies en modellen zijn opgenomen in twee nieuwe secties (‘Verantwoording NOW 5 en NOW 6 Instructies’ en Verantwoording NOW 5 en NOW 6 Modellen’) binnen de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. Op deze wijze beschikt u vanaf heden over de content voor de verantwoording NOW 1 tot en met de verantwoording NOW 6.

De content voor de opdrachten in het kader van de verantwoording NOW 5 en NOW 6 wordt tevens aan de diverse softwareleveranciers ter beschikking gesteld. Dit met het verzoek om Novak-templates voor deze opdrachten te ontwikkelen op de wijze zoals inmiddels ook voor de verantwoording NOW 1 tot en met NOW 4 heeft plaatsgevonden.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.