Update Novak Kwaliteitssysteem module Aanvullende maatregelen coronacrisis (4400N en 4415N)

Vanaf heden is een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Deze update bevat de volgende uitbreidingen en aanscherpingen:

– Een nieuw ‘Model lijst op te leveren stukken (LOTS) (4400N en 4415N)’. Dit model is toegevoegd op verzoek van gebruikers; 
– Het ‘Model opdrachtbevestiging samenstellen van de NOW-1 aanvraag tot vaststelling (4415N)’ is voorzien van enkele correcties in de opmaak; 
– Het ‘Model bevestiging bij de NOW-aanvraag tot vaststelling (4415)’ is van een update voorzien op basis van het formele model dat vandaag door de NBA is gepubliceerd. 

Heeft u nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl).

Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.  

Graag attenderen wij u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.