Webinar Company.info

Afgelopen maand namen tientallen Novak-leden deel aan een webinar in samenwerking met Company.info. 

Company.info is marktleider in B2B-data. Ze beschikken over de meest actuele en complete bedrijfsinformatie die ze voor je samenbrengen, structureren en toepasbaar maken op basis van slimme technologie. Hiermee helpen zij accountantskantoren om veilig en verantwoord zaken te doen door inzicht te geven in risico’s bij (potentiële) cliënten.

Company.info wordt reeds dankbaar gebruikt door meer dan 100.000 professionals in de zakelijke (financiële) dienstverlening, waaronder vele accountantskantoren. Company.info biedt verschillende oplossingen voor accountantskantoren.

Als accountantskantoor ben je in het kader van Know Your Customer (KYC) verplicht om je cliënten en de risico’s die zij meebrengen te onderzoeken. Dit zorgt voor veel repeterende bulkwerkzaamheden. Zoals het opvragen van uittreksels uit het Handelsregister, het checken van de UBO en het controleren op PEP- en sanctielijsten. Tijdrovende activiteiten die zich uitstekend lenen voor automatisering. In samenwerking met
Caroline Rohling, Relatie Manager bij Company.info, liet tijdens dit webinar zien hoe accountants met de data en tooling van Company.info tijd kunnen besparen bij het onboarden en monitoren van cliënten.

Via deze link: https://transfer.fdmg.nl/s/Fgd9ncrTBBYKwq3 kan je de video terugzien.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.