Update Novak Kwaliteitssysteem ivm Wwft

Wwft-update Novak Kwaliteitssysteem nu beschikbaar

Er is nu een tussentijdse update beschikbaar voor het Novak Kwaliteitssysteem. De aanleiding voor deze update is de nieuwe Wwft. De update bevat wijzigingen voor bestaande artikelen en een aantal nieuwe artikelen.

Handleiding en nadere informatie over deze update
Voor de verwerking van deze update is een handleiding beschikbaar. U kunt deze handleiding hier downloaden. Wij raden u met klem aan de handleiding bij de verwerking van deze update te gebruiken. De handleiding bevat niet alleen informatie over de wijze waarop u het eenvoudigst deze update verwerkt, maar ook informatie over de inhoud van deze update. Zo kunt u lezen wat u (nog) moet regelen om te voldoen aan de nieuwe Wwft. Om u te helpen bij de implementatie van de nieuwe Wwft binnen uw kantoor, is hiervoor een stappenplan opgenomen in deze handleiding.

Vragen over de update?
Wanneer u vragen heeft over deze update of de verwerking daarvan, dan kunt u een e-mail sturen naar redactie@novak.nl. Voor vragen over Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341-700256) of support@scienta.nl.

Maakt u nog geen gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem?
Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing zijn. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Het Novak Kwaliteitssysteem is een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau dat door een redactieteam up-to-date wordt gehouden. Maak kennis met ons systeem en lees meer.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.