Duurzaamheid voor de samenstelpraktijk

Duurzaamheid voor de samenstelpraktijk
Het Bestuur van de NBA heeft voorgeschreven dat accountants in 2023 minimaal 8 uur aandacht besteden aan duurzaamheid. Bent u werkzaam binnen de (brede) samenstel- en adviespraktijk en wilt u een basiscursus of een toepassingsgerichte cursus volgen, dan biedt Novak u een geschikt aanbod. Wij bieden zowel online webinars als fysieke cursussen aan.

Basiscursus (4 uur) 
Tijdens deze interactieve cursus waarin u met een groep deelnemers gedurende effectief 4 uur invulling geeft aan de onderdelen “Basis” en het kennisgerichte deel van “Onthouden & Begrijpen” van duurzaamheid. De kern hierbij is: “Hoe is duurzaamheid op het werk en het werkveld van toepassing”. U heeft de keuze uit een online webinar of een fysieke opleiding.

Klik hier voor: Duurzaamheid voor de samenstelpraktijk en adviespraktijk online

Klik hier voor: Duurzaamheid voor de samenstelpraktijk en adviespraktijk fysiek 

Toepassingsvariant (4 uur) 
Tijdens deze interactieve cursus geeft u effectief 4 uur invulling aan toepassingsgerichte onderdelen van duurzaamheid. Hierbij wordt dan invulling gegeven aan de onderdelen “Onthouden & Begrijpen” en “Toepassen en Analyseren” van de verplichting. Dit gebeurt door middel van cases. De kern hierbij is: “Hoe kunnen onderdelen van de theorie worden toegepast in de praktijk”.

Klik hier voor: Duurzaamheid toepassen in de samenstelpraktijk

Basis + toepassing (6+2 uur)
Wilt u een cursus volgen met zowel aandacht voor de basis (kennis) als voor de toepassing van onderdelen daarvan, dan is deze interactieve cursus geschikt voor u. Met een groep deelnemers geeft u gedurende effectief 6 uur invulling aan de onderdelen “Basis”, het kennisgerichte deel van “Onthouden & Begrijpen” en aan “Toepassen en Analyseren” van duurzaamheid. De kern hierbij is: “Hoe is duurzaamheid op het werk en het werkveld van toepassing en hoe wordt dit vervolgens in de praktijk gebracht”.

Klik hier voor: Duurzaamheid in één dag voor de Samenstelpraktijk.

Onze fysieke cursussen worden door het hele land gegeven, kijk dus nu in de agenda voor een opleiding bij u in de buurt.

Ook kunt u contact met ons opnemen voor de inhouse-mogelijkheden. Stuur dan een e-mail naar opleidingen@novak.nl

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.