Eenmalige aanbieding EYE cybersecuritypakket (log4j kwetsbaarheid)

U heeft inmiddels waarschijnlijk gehoord over de kwetsbaarheid in log4j. Deze software wordt door zeer veel organisaties gebruikt. Security Experts verwachten dat organisaties komende weken massaal slachtoffer worden van cyberaanvallen, omdat misbruik van de kwetsbaarheid erg eenvoudig is. Criminelen kunnen ongemerkt uw systeem binnendringen en de komende weken actief ransomware-aanvallen uitvoeren.

Directe beveiliging
Omdat de kwetsbaarheid ernstige gevolgen kan hebben voor de veiligheid en continuïteit van uw organisatie, biedt onze securitypartner EYE hun dienstverlening eenmalig met versnelde implementatie aan. U bent dan binnen twee dagen na het intakegesprek beveiligd, waardoor Security Experts dag en nacht met u meekijken en ingrijpen bij een cyberaanval.

Waar bestaat de dienstverlening uit?
De dienstverlening bestaat uit meerdere maatregelen die uw organisatie
beschermen tegen cyberaanvallen.

  • Kwetsbare systemen worden in kaart gebracht;
  • Uw IT-omgeving wordt dag en nacht gemonitord met EDR-software;
  • Misbruik van de log4j kwetsbaarheid wordt gedetecteerd;
  • Er staat een team van experts klaar om in te grijpen bij incidenten.

Waarom heeft mijn organisatie dit nodig?
Gezien de verwachte impact is het belangrijk dat organisaties goede detectiemaatregelen implementeren, zodat misbruik van de kwetsbaarheid direct wordt gedetecteerd en de schade beperkt blijft. Met het pakket van EYE bent u direct beveiligd tegen cyberaanvallen en kijken er dag en nacht experts met u mee.

Hoe zit het traject eruit?
Indien u uw organisatie wilt beveiligen tegen misbruik van kwetsbaarheden en andere cyberdreigingen, plannen we een intakegesprek in met u en uw ITleverancier of IT-manager. Na dit gesprek kan de beveiligingssoftware binnen twee dagen uitgerold zijn. U heeft drie maanden de tijd om het pakket van EYE te proberen zonder opzegtermijn.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u direct een gesprek plannen? Laat het mij dan weten door te reageren op deze e-mail.
Let op! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Daarna kunnen we helaas niet garanderen dat implementatie van de software voor het einde van het jaar gerealiseerd kan worden.

Heeft u ook een vraag over dit onderwerp of heeft u een andere vraag (vaktechnisch of kantoorgerelateerd)?

Neem dan contact op met Novak DIRECT, wij helpen u graag verder!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.