Accountants opgelet: najaarsactie Novak Kwaliteitssysteem

Breng uw kwaliteitsbeheersing snel en eenvoudig up-to-date met de najaarsactie van het Novak Kwaliteitssysteem.

Tot 40% korting op de aanschaf, gratis module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ en kans op een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem!

Het Novak Kwaliteitssysteem is het meest toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Van eenmanskantoor tot middelgroot accountantskantoor en van samenstelpraktijk tot accountantsorganisatie met Wta-vergunning. Kwaliteitsbeheersing gaat verder dan alleen het hebben van een handboek. Het Novak Kwaliteitssysteem voorziet in de diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft en wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam. Van instructies en bijbehorende modellen voor de uitvoering van accountancy-opdrachten tot en met de toepassing van de diverse wet- en regelgeving op kantoorniveau (zoals de VGBA, NV NOCLAR, Wwft, AVG en DAC6) inclusief de verplichte evaluatie vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS). Dit alles praktisch en concreet uitgewerkt in het Novak Kwaliteitssysteem.

Waarom zou u zelf het wiel opnieuw uitvinden? Start vandaag nog met het Novak Kwaliteitssysteem. Zo is de kwaliteit binnen uw accountantskantoor zorgeloos voor elkaar.

Tot en met 31 december 2021 profiteert u tot 40% korting* op de aanschaf van het Novak Kwaliteitssysteem. De korting geldt zowel voor de 3 basisvarianten als de losse modules, deze geldt niet voor Variant 4 met de centrale Scienta omgeving.

Daarnaast ontvangt u de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ GRATIS. Hierin zijn de instructies en modellen opgenomen voor de uitvoering van opdrachten in het kader van o.a. de NOW en TVL.

Tevens maakt u kans op een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem!**

Wilt u eerst kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem, dan kunt u zich aanmelden voor een online demo. Stuur hiervoor een e-mail naar redactie@novak.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de demo in te plannen. Tijdens de online demo ervaart u zelf hoe het Novak Kwaliteitssysteem voor u werkt en kunt u direct al uw vragen stellen. Bent u nog geen kantoorlid van Novak? Geen probleem. Door nu kosteloos lid te worden kunt u alsnog profiteren van bovenstaande aanbieding.

U krijgt een gratis Novak-lidmaatschap t/m 31 december 2021. Wilt u blijvend profiteren van aanzienlijke kortingen op de producten en diensten van Novak? Sluit dan direct het kantoorlidmaatschap PLUS af!

De korting geldt zowel voor de 3 basisvarianten als de losse modules, deze geldt NIET voor Variant 4 met de centrale Scienta omgeving.

Wilt u direct starten met het Novak Kwaliteitssysteem? Vul dan onderstaande webformulier in. 

*Leden met een kantoorlidmaatschap ontvangen 20% korting op de aanschafprijs. Plus leden ontvangen 40% korting op de aanschafprijs.
**Onder nieuwe bestellingen van het Novak Kwaliteitssysteem verloot de Novak een jaar lang gratis gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.