Opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling NOW opdrachten

Accountantsproducten bij vaststellingen NOW zijn nieuw en de belangen voor de cliënt (ondernemer) en gebruiker (overheid) zijn groot. Daarom zal vrijwel altijd sprake zijn van bedreigingen van fundamentele beginselen objectiviteit en vakbekwaamheid en zorgvuldigheid.

Standaard 4415N schrijft een opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling (OKB) voor bij de samenstellingsverklaring bij de NOW-aanvraag tot vaststelling.

De accountants van Novak hebben ruime ervaring met kwaliteitsbeoordeling van NOW opdrachten en zijn niet betrokken bij de uitvoering van de NOW opdracht. Met hun kennis en ervaring kunnen zij voor u een OKB uitvoeren. Na uitvoering van de OKB door Novak ontvangt u een duidelijke vastlegging van de bevindingen.

Voor overige NOW opdrachten waarbij accountantsproducten onder Standaard 3900N vallen kan het gewenst zijn dat een opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling wordt uitgevoerd. De accountants van Novak hebben ruime ervaring met assurance-opdrachten en kunnen de kwaliteitsbeoordeling onafhankelijk en deskundig uitvoeren waarbij de bevindingen duidelijk worden vastgelegd.

Indien u een afspraak wilt voor een opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling NOW dan kunt u contact met ons opnemen op 085 – 0220150 of rechtstreeks met één van onze accountants Bouwe Algra AA op 06 – 835 21 654 en Martina Sarris AA op 06 – 138 11 669.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.