PENTA en Novak lanceren gezamenlijke service voor Novak-leden

Veel accountants en belastingadvieskantoren starten met financiële planning, maar krijgen dit niet (nog) niet optimaal van de grond. Er is in veel gevallen nog te weinig ervaring, de kennis en vaardigheden kunnen verbeterd worden en er ontbreekt in veel gevallen een duidelijke visie. Het komt ook voor dat het kantoor gewoon te klein is om financiële planning als volwaardige dienst te kunnen aanbieden.

PENTA en Novak lanceren daarom een gezamenlijke service voor Novak-leden. Op deze wijze helpen wij leden met het inzetten en/of optimaliseren van financiële planning en dit rendabel en succesvol te maken. Deze nieuwe service is gebaseerd op een gestructureerd programma en voorziet onder meer in trainingen, methodische, technische en kennis inhoudelijke ondersteuning, efficiënte planning software en proces-optimalisatie.

Op vrijdag 19 juni van 12:00 - 13:00 uur geven wij u de unieke kans om tijdens een live webinar, gratis en vrijblijvend kennis te maken met deze nieuwe service en direct uw vragen te stellen.

Comments are closed.