Update Novak Kwaliteitssysteem: Aanvullende maatregelen coronacrisis

Vanaf nu is er een update beschikbaar voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. U kunt de update direct ophalen, verwerken en toepassen. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Deze update bevat de volgende aanscherpingen:

  • Instructie aanvraag tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid en bijbehorend model: deze artikelen zijn aangescherpt in verband met de mogelijkheid om vanaf 26 juli aanstaande tot en met 30 september 2021 een voorschot aan te vragen in de tegemoetkoming in de loonkosten over de periode juli tot en met september 2021 (NOW-6). De instructie en het bijbehorende model kunnen worden gebruikt indien het kantoor voor de cliënt NOW-6 aanvraagt. Voor meer informatie over NOW-6 zie tevens hier op de website van het UWV.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.