Waarom Van Voren Accountants kantoorlid-PLUS van Novak is

Van Voren Accountants, een familiebedrijf uit IJzendijke, bedient vooral mkb–ondernemers in West Zeeuws-Vlaanderen, een regio met 25.000 inwoners. Onlangs besloten zij om over te stappen naar het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS. “Per saldo betalen we niet zo gek veel meer, maar we kunnen wel gebruikmaken van een breder pakket aan mogelijkheden en diensten,” aldus Jimmy de Bruyn, een van de kantooreigenaren.

Peter van Voren richtte in 1999 samen met zijn collega Eric de Vries Van Voren Accountants op. Inmiddels runt hij het kantoor samen met dochter Annabel en Jimmy de Bruyn.

Van Voren Accountants is een van de eerste leden van Novak. “Door een beroep te kunnen doen op Novak voor ondersteuning heb je als accountant niet het gevoel er helemaal alleen voor te staan”, vertelt Peter. Van Voren Accountants neemt het Novak Kwaliteitssysteem af voor het uitvoeren van samenstelopdrachten. “Wij hebben ook cursussen gevolgd bij Novak Opleidingen, bijvoorbeeld voor het up-to-date houden van het kwaliteitssysteem en maken gebruik van de korting voor het volgen van mkb-cursussen bij NBA Opleidingen”, vult Annabel aan.

Van Voren Accountants maakt ook graag gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen via de servicedesk Novak DIRECT. “Onlangs kregen wij een HRM-vraag van een klant”, vertelt Peter. “Wij konden die vraag aan Novak voorleggen, kregen snel een goed antwoord en konden dit doorspelen naar onze klant.”

Een maand geleden besloot Van Voren Accountants naar aanleiding van een digitale nieuwsbrief van Novak over te stappen naar het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS. “Het mooie van dit lidmaatschap is dat je gratis online toegang krijgt tot de modellenbank, met fiscale en juridische modellen”, vertelt Annabel. “En we krijgen extra kortingen op diensten die we al afnamen”, vult Jimmy aan.

Wilt u ook gebruik maken van de voordelen van het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS?
Bekijk hier de mogelijkheden.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.