Update Novak Kwaliteitssysteem module Aanvullende maatregelen coronacrisis

Vanaf nu is er een update voor uw Novak Kwaliteitssysteem module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’ beschikbaar in het kader van de NOW 2 verantwoording. Klik hier voor de handleiding die u kunt gebruiken voor het ophalen en verwerken van deze update.

Inhoud update
Deze update bevat de volgende aanscherpingen:

  • Instructies en modellen voor de NOW 2 verantwoording komen met deze update beschikbaar. Het vaststellingsloket voor de NOW 2 verantwoording sluit op 5 januari 2022. Aangezien ook de NOW 1 verantwoording nog kan worden ingediend (het vaststellingsloket sluit hiervoor op 31 oktober 2021), heeft de redactie ervoor gekozen om de instructies en modellen voor de NOW 2 separaat van de NOW 1 instructies en modellen op te nemen. Deze instructies en modellen zijn opgenomen in twee nieuwe secties (‘Verantwoording NOW 2 Instructies’ en Verantwoording NOW 2 Modellen’) binnen de module ‘Aanvullende maatregelen coronacrisis’. Op deze wijze beschikt u over de content voor zowel de NOW 1 verantwoording als de NOW 2 verantwoording.

De content voor de NOW 2 verantwoording wordt tevens aan de diverse softwareleveranciers ter beschikking gesteld. Dit met het verzoek om Novak-templates voor deze opdrachten te ontwikkelen op de wijze zoals deze ook voor de NOW 1 verantwoording beschikbaar zijn.

Nog vragen over deze update?
Schroom niet om bij eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot het Novak Kwaliteitssysteem in het algemeen of ten aanzien van deze update in het bijzonder, contact op te nemen met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl). Voor (technische) vragen over (uw toegang tot) Scienta kunt u contact opnemen met Scienta (0341 700 256) of support@scienta.nl.

Graag attendeer ik u tot slot op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Kurvers
Projectmanager Novak Kwaliteitssysteem

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.