Upgrade uw lidmaatschap naar plus!

Een aanstaande toetsing, nog de verplichte evaluatie vanuit de NVKS uitvoeren, uw kwaliteitsbeheersing weer op orde brengen, een opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling uitvoeren? Veel accountantskantoren gebruiken het najaar om orde op zaken te stellen als het om kwaliteitsbeheersing gaat. Laat u hierbij ondersteunen door vakkundige adviseurs. Daarvoor bent u lid bij Novak.

Als lid met een basislidmaatschap maakt u gebruik van producten en diensten van Novak met ledenvoordeel. Novak PLUS-leden halen het maximale uit hun lidmaatschap. Een uitgebreid producten- en dienstenaanbod staat tot uw beschikking tegen gereduceerde tarieven waarbij kortingen kunnen oplopen tot 50%. Of het nu gaat om abonnementen, cursussen, producten of de inzet van Novak-adviseurs. Upgrade daarom uw lidmaatschap t/m 31 december kosteloos naar PLUS!*

Omdat wij blij zijn met uw upgrade geven wij uw kwaliteitsbeheersing een steuntje in de rug. U heeft hierbij de keuze uit 100% korting op de aanschafprijs van het Novak Kwaliteitssysteem**, het kwaliteitssysteem voor mkb-accountants, of een korting op het NVKS-evaluatiepakket ter waarde van € 399,-*** het alles-in-één pakket voor de invulling van de verplichte evaluatie die u vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS) dient uit te voeren. Zie hier voor meer informatie over het NVKS-evaluatiepakket. Klik hier voor een online kennismaking met het Novak Kwaliteitssysteem en ervaar de meerwaarde van het Novak Kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Hiermee heeft u zorgeloos kwaliteit voor elkaar.

Het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS is het meest complete én meest voordelige servicelidmaatschap voor de mkb-accountant. Upgrade hier uw lidmaatschap of bekijk hier alle voordelen van het plus-lidmaatschap.

Stap hier direct over op Novak PLUS.

Het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS geeft u kosteloos toegang tot de online modellenbank en het Novak Journaal, extra kortingen op uurtarieven van de Novak-adviseurs bij onder andere het NVKS-evaluatiepakket, dossiercoaching, opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen, pretoetsing, waarneming, PE-coaching en cursussen.

Bestel hier direct uw Novak Kwaliteitssysteem.

Bent u nog geen Novak-lid? Dan kunt u uiteraard lid worden. Wilt u ook het Novak-Kwaliteitssysteem aanschaffen?

Dan ontvangt u t/m 31 dec 2022  60% korting op de aanschafprijs van het Novak-Kwaliteitssysteem. ****

Wenst u eerst meer informatie, neem dan contact op met novak@novak.nl of via 070- 3524002.

*Vanaf 2023 wordt er een PLUS- lidmaatschap gefactureerd.
**Vanaf 2023 betaalt u de jaarlijkse updateprijs.
***Bij de keuze voor het NVKS-evaluatiepakket dient u binnen de termijn, tot en met 1 juli 2023 een afspraak te maken voor de evaluatie.
****  Vanaf 2023 betaalt u de jaarlijkse updateprijs.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.