Vernieuwde Novak-sjablonen – Unit4 Bedrijfssoftware Auditor beschikbaar

Bent u gebruiker van Novak-sjablonen voor Unit4 Auditor met betrekking tot beoordelingsopdrachten en controleopdrachten? Vanaf heden zijn de vernieuwde versies van deze Novak-sjablonen beschikbaar voor gebruikers via het self service portaal (mijn.unit4bedrijfssoftware.nl) van Unit4 Bedrijfssoftware. Na het inloggen kunnen gebruikers via ‘downloads’ de bestanden ophalen. In deze vernieuwde versies is de update verwerkt die eerder deze zomer voor het Novak Kwaliteitssysteem beschikbaar is gekomen. Zie hier het nieuwsbericht over deze update voor meer informatie.

Heeft u inhoudelijke vragen met betrekking tot deze sjablonen, neem dan contact op met Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: redactie@novak.nl).

Heeft u technische vragen over deze sjablonen dan wel Unit4 Auditor of de Unit4 software in het algemeen, neem dan contact op met Unit4 Bedrijfssoftware (telefoon: 088-2472472 dan wel via het klantportaal).

Tevens attenderen wij u op de mogelijkheid om hier rechtstreeks uw vragen aan één van de adviseurs van Novak DIRECT te stellen.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.