Hé, biedt Novak dat ook?

‘Hé, biedt Novak dat ook?’

Waarom is uw kantoor lid geworden van Novak? We horen vaak dat leden zich bij ons aansluiten vanwege onze focus op de mkb-praktijk, onze bijbehorende expertise en het kwaliteitssysteem dat we bieden. Maar wist u ook dat wij onze leden producten en diensten aanbieden over uiteenlopende onderwerpen? Van toetsing en waarneming, tot horizontaal toezicht en verzekeringen? En tegen scherpe tarieven? Hieronder zetten we een aantal producten en diensten op een rij. Doe er uw voordeel mee!

Toetsing
De toetsing zonder stress tegemoetzien; dat kan dankzij de ondersteuning van Novak. Onze adviseurs bieden hulp bij het invullen van de monitoringsvragenlijst, bij het aanvragen van tijdelijke vrijstelling en kunnen een toetsing met u simuleren (pretoetsing, inclusief PE-uren). Ook tijdens en na de toetsing staan ze voor u klaar met advies en het eventueel opstellen van een verbeterplan. Neem geen onnodig risico; profiteer van onze jarenlange ervaring.

Waarneming
Kiest u voor Novak als waarnemer, dan geeft u met een gerust hart een andere accountant een kijkje in de keuken. Onze accountants zijn onafhankelijk en kijken zonder commercieel belang met u mee. Onze manier van werken draagt niet alleen positief bij aan uw dagelijkse bedrijfsvoering, maar geeft ook een positief signaal af aan een toetser over hoe adequaat u uw waarneming heeft geregeld.

Novak Kwaliteitssysteem
Compleet, actueel en betrouwbaar: al sinds 2004 vertrouwen honderden accountantskantoren blindelings op het Novak Kwaliteitssysteem. Alle instructies en modellen die op kantoor- en opdrachtniveau worden aangeboden vormen één samenhangend geheel. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor kan werken conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Horizontaal toezicht
Sneller zekerheid over de aanslag, aangepast toezicht, bijvoorbeeld bij controles en vragenbrieven, en geen regulier boekenonderzoek door de Belastingdienst. Daar hebben de meeste ondernemers wel oren naar! Wilt u uw klanten deze service kunnen aanbieden? Neem dan deel aan het convenant horizontaal toezicht dat Novak heeft afgesloten met de Belastingdienst.

Verzekeringen en pensioenen
U kunt bij Novak ook terecht voor kantoor-ondersteunende producten en diensten. Zo bieden we een aantrekkelijk verzekeringspakket op het gebied van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer & vervoer en zorg & inkomen. Dit pakket is zowel zakelijk als particulier af te sluiten. Ook kunt u bij ons terecht met pensioenvragen. Zowel over het pensioen van uw eigen medewerkers als over die van uw dga-relaties of de werknemers van uw relaties.

Software en telefonie
Bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsd softwarepakket? Dan biedt Novak u aanbiedingen van maar liefst zeven softwareleveranciers. Een ander mooi voorbeeld van onze kantoorondersteunende producten is de deal die Novak onlangs gesloten heeft met Telfort Zakelijk. Hierdoor profiteert u als lid van voordelige Sim Only-abonnementen. U stelt zelf uw pakket samen. En, niet onbelangrijk, bij een overstap kunt u uw huidige telefoonnummer behouden.

“Wie kan mij hier meer over vertellen?”
Ons aanbod van producten en diensten voor mkb-accountants is breed. U vindt hier het complete overzicht met de bijbehorende tarieven. En wilt u de diepte in, even sparren met onze adviseurs of een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Novak DIRECT, onze servicedesk. Nog een voordeel van uw Novak-lidmaatschap! Zonder extra kosten* beantwoorden onze adviseurs graag uw vragen, via de telefoon, e-mail of tijdens een kop koffie bij u op kantoor.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.